Prima paginaPortofoliu Ce avem pe stoc!Produse obținute din sfoară împletită!Contactati-ne

12 decembrie 2010

Aplica rustica


Aplica rustica Folk.
In cele doua poze de mai sus am confectionat o aplica din urmatoarele materiale: o iasca mare, o iasca mica, crengi de corn si material maro. Pentru fixarea aplici pe perete este nevoie doar de doua holtsuruburi in forma de "L", care nu se vor vedea.
  Apply rustic folk.
  In the two pictures above I have made an application with the following materials: a large tinder,  a small tinder branch of the horn and brown material. For fixing on walls  you need self-tapping screw in the form of "L", whict will not see.
 



 Aplica Bihoreanu.
 Poze corpuri de iluminat rustice. In primele doua poze se vad doua tipuri de aplica rustica care se pot folosi in interiorul casei sau exterior. Le-am confectionat dintr-un varf de pin, cazut din cauza unei alunecari de teren si un abajur format din sipci. Pinul este un arbore din familia pinaceelor, înalt până la 40 de metri, cu frunze persistente în formă de ace lungi, reunite in smocuri, cu scoarța roșcată și lemnul rezistent; crescut in scopuri ornamentale si industriale. Pentru aceste doua produse de artizanat am folosit un lac cu nuanta de nuc. Sistemul de prindere este foarte simplu fiind nevoie doar ca un holtsurub in forma de "L" sa fie prins in perete.
Apply Bihoreanu.
 Rustic things lighting. In the first two pictures you can see two types of applications that can be used rustic indoors or outdoors. I made them from pine top, fell due to a landslide and alampshade made of strips. Pine is a family treepinaceelor, up to 40 meters high, with leaves persisting aslong needles, united in tufts, with reddish bark and wood-resistant, ornamental and industrial purposes increasedFor these two items of handicrafts have used a touch ofwalnut lake. Clamping system is very simple requiring only self-tapping  screw in the shape of "L" to be caught in the wall.





  Aplica abajur din sfoara. La aceasta aplica rustica am folosit o radacina si un abajur, confectionat din sfoara de canepa iar cadrul l-am realizat din conductor de cupru cu grosimea de 3 mm.  

Dimensiuni: lungimea 50 cm, iar abajur are lungimea 19 cm si latimea 12 cm.

La acest tip de aplica se foloseste becul spot 220V, 50 W  , GU 10 cu geam; poza lui se poate vedea mai sus, acest tip de bec ofera o lumina mai speciala, se asorteaza foarte bine cu aplica si ocupa putin spatiu.

Legarea la curent se face  destul de usor aveti nevoie doar de o surubelnita mica, astfel: se baga firele in cele doua locasuri si se strang surubelele cu surubelnita.

Fixarea aplicei pe perete se realizeaza cu doua dibluri de 6mm si 2 holtsuruburi de 4 mm.


Aplica Viorica   
  Poza corp de iluminat rustic. La urmatoarea aplica am folosit doua trunchiuri de molid care au crescut in aceste forme ciudate, pe care le-am asamblat in forma de "inima" iar abajurul l-am facut din sipci pe care le-am lipit cu aracet pentru lemn. Molidul este un arbore rășinos, înalt până la 50 de metri, cu coroana piramidală, cu tulpina dreaptă și cu frunzele în patru muchii in forma de ace, al carui lemn este folosit in industria de celuloza si ca material de constructie. Acesti doi molizi au fost rupti sub greutatea zapezi dar care s-au regenerat, rezultand  aceste forme ciudate. Pentru imbinarea celor doua tulpini de molid am folosit aracet pentru lemn si ca sa fie si mai rezistenta imbinarea am folosit si holtsuruburi de lungimi si circumferinta diferita, in functie de grosimea lemnului.
Apply Viorica
 Rustic thing lighting picture. The next time I used to apply two spruce logs increased in these strange shapes, wich I assembled in the form of "heart" and I made shade stripsthat I glued with polyvinyl glue for wood. Spruce gum is a tree, up to 50 meters tall, pyramidal crown with straightstems and leaves in four needle-shaped edges, whose wood is used in the pulp industry and as a construction material. These two spruces were broken under the weight of snow but were regenerated, resulting in these strange shapes. For joining the two strains of spruce wood and Iused glue for wood to be stronger and I used the combination of length and girth  different self-tapping screws, depending on the thickness of the wood.



Aplica Sorin.
Aplica iasca cu copacei





Aplica cu etajere.



2 comentarii:

Andrei spunea...

Am un site magazin virtual. Caut colaboratori (furnizori de marfa diversa).iti pot pune pozele pe site,facand publicitate, iti poti vinde mai usor produsele asa.Colaborare pe baza de comision sau mai simplu ..le pun la pret mai mare (gen la un produs pe care doresti 40 de lei,pe site-ul meu il pun la 50) .Prefer ultima varianta.Daca esti interesat astept un raspuns.

SoRiN spunea...

Da sunt interesat,si ultima varianta ar fi mai indicata. Nr meu de tel 0745131592 sau sosso_ysb si vom discuta mai multe!