Prima paginaPortofoliu Ce avem pe stoc!Produse obținute din sfoară împletită!Contactati-ne

13 februarie 2013

Cum arată adăpostul celor mai răsfăţaţi iepuri din lume





Am gasit pe:
http://www.gandul.info/magazin/galerie-foto-cum-arata-adapostul-celor-mai-rasfatati-iepuri-din-lume-9037028



GALERIE FOTO: Cum arată adăpostul celor mai răsfăţaţi iepuri din lume




 Realizată din lemn de pin şi oţel pur, lumintă de spoturi, dotată cu încălzire şi cu obloane care se activează automat. Aceasta este cea mai scumpă cuşcă de animale - costă 12.000 de euro - şi aparţine unei perechi de iepuri, informează Daily Mail.


 


 Casa iepurilor Hunnie şi Runnie a fost construită de electricianul Jason Batterbee, care a dotat-o cu camere de supraveghere conectate la calculatorul stăpânilor. Camerele sunt legate şi la telefoanele acestora mobile, iar comenzile sunt date prin intermediul acestora.

Mai mult decât atât, au şi sistem infraroşu, astfel încât iepurii pot fi urmăriţi şi noaptea.



Cuşca are o greutate de aproximativ o tonă, măsoară 230 de centimetri lăţime şi 120 de centimetri înălţime. Acoperişul este dotat cu un ventilator automat pentru a păstra o temperatură potrivită pentru iepuri. Fiecare iepuraş are dormitorul lui şi spaţiu de joacă.




"A implicat mult efort şi timp, însă comparând cu cheltuielile pentru un copil, merită. Iepuraşii ăştia chiar sunt cele mai răsfăţate animale din lume", susţine Jason Batterbee.


Cu toate că "reşedinţa" iepurilor este dotată tehnologic, stăpânii nu au descoperit încă o modalitate de a-şi hrăni prietenii atunci când ei pleacă în concediu. Aşa că au nevoie de o persoană care să le administreze hrana rozătoarelor. (Sorina Ionaşc)

Niciun comentariu: