Prima paginaPortofoliu Ce avem pe stoc!Produse obținute din sfoară împletită!Contactati-ne

13 ianuarie 2013

Hranirea pasarelelor

Am gasit pe   http://www.casamea.ro/bricolaj/despre-bricolaj/fii-creativ/din-ce-ne-hranim-pasarile-3596 

Daca esti un fan al pasarilor si iti doresti sa le ai tot timpul in preajma, secretul este hrana.
Porumbeii, vrabiutele cu siguranta se vor intoarce in curtea ta sau pe balconul tau daca obisnuiesti sa le lasi tot timpul ceva de mancare.


Fie ca alegi sa cumperi din comert recipiente speciale pentru a le hrani, fie improvizei ceva, ele vor fi incantate atata timp cat vor avea ce ciuguli si vor reveni.

Mai putin costisitor, dar care iti va oferi o satisfactie mult mai mare este sa bricolezi chiar tu un suport pentru mancare.


Primul pas este sa achizitionezi doua platouri din bambus de la IKEA. Nu este litera de lege, poti alege alte variante, alte modele, alte materiale si alte magazine, insa acestea sunt ideale pentru pasii ce urmeaza.

Pasul doi: fa rost de o bormasina si gaureste centrul platourilor.

O tija din metal de aproximativ 20 – 30 cm cu filet la capete te va ajuta sa pozitionezi cele doua platouri la o distanta suficient de mare, unul fata de altul astfel incat accesul pasarelelor la seminte sa se faca intr-un mod cat mai usor.




Una dintre farfurii va mai avea nevoie de inca doua gauri prin care sa introduceti un cablu, o funie astfel incat sa puteti instala, agata suportul.



Ultimul pas consta in umplerea platoului cu seminte pentru pasari.

In rest nu trebuie decat sa va bucurati, de fiecare data cand acestea va vor vizita.







Niciun comentariu: