Prima paginaPortofoliu Ce avem pe stoc!Produse obținute din sfoară împletită!Contactati-ne

12 decembrie 2010

Suport rustic pentru diverse produse

Fiecare produs din fiecare poza poate fi folosit ca piesa de decor, ornament rustic, decoratiune rustica.

  Suport rustic Negreni. In prima poza este prezentat un produs de artizanat rustic care poate fi folosit ca piesa de decor pe care l-am confectionat din o radacina de brad, o bucata de margine tot de brad si un cos impletit. Am folosit un lac incolor pentru ca frumusetea naturala a lemnului,in acest caz, este mult mai frumoasa ca orice lac.
Rustic support Negreni. The first picture is showed a rustic handicraft product that can be used as decorative piece that I made from a fir root, a piece of fir edge and a weaving basket. I used a colorless varnish for wood's natural beauty, in this case is much more beautiful than any lake.
Suport rustic iasca. Acest produs ii foarte simplu folosind doar o iasca si un cos impletit dar rezultatul fiind unul deosebit, zic eu.
Rustic support tinder. This product I just  use a tinder and a weaving basket, but the result is the special one, I say.


Suport rustic cu 2 cosuri. Pentru acest obiect am folosit un varf de la un brad care a fost taiat pentru a fi folosit ca material de constructie. Fac aceasta mentiune pentru cei care pledeaza pentru ocrotirea naturi. Eu folosesc din natura acei copaci sau parti din copaci care au  fost afectate in mod natural (furtuni, zapada, alunecari de teren sau chiar din cauza insectelor daunatoare in complicitate cu nepasarea autoritatilor care trebuie si au obligatia sa protezeje natura) si in mod artificial (omul care distruge mai mult decat ceilalti factori la un loc). Pe langa varful de brad am mai folosit si o bucata de margine de brad. Am folosit si aici un lac incolor.

Rustic support  with two baskets. For this thing I used a top from a fir tree that was cut to be used as building material. mention this for those who advocate for the protection of nature. I use from  the nature of these trees or parts of trees that were affected were natural phenomena (storms, snow, landslides or even due to insect pest in collusion with the indifference of the authorities who must also have the obligation to protezeje nature) and artificially (man that kills more than the other factors together). Besides the tree top I used piece of fir edge. I used here a colorless varnish.Peisaj rustic cu cos.

Niciun comentariu: