Prima paginaPortofoliu Ce avem pe stoc!Produse obținute din sfoară împletită!Contactati-ne

12 decembrie 2010

Suport rustic de lumanari

  Suport rustic pentru doua lumanari.







  Suport pentru o lumanare. 
Poze cu suport rustic de lumanari. Poza decoratiune rustica sau ornament rustic. Poze cadouri rustice.
 In prima poza  se vede un suport rustic pentru o lumanare pe care l-am facut dintr-o piatra plata cu o duritate ridicata, un copacel de fag si 7 pietricele rotunde de culoare alba. Lumanarea fiind asezata in cercul facut de pietricele. Pietrele le-am lacuit cu lac de piatra iar copacelul cu lac avand nuanta de cires. Copacelul este de esenta fag care poate fi recunoscut, dupa scoarta neteda, de culoare gri-argintie. Poate atinge inaltimi pana la 40 m. Coroana este mare boltita, si foarte ramificata. Coroana este foarte ramificata, pe cale naturala, doar la copaci maturi; insa la copacelul pe care l-am gasit coroana este foarte ramificata in acest stadiu de crestere. Acest fenomen s-a intamplat din cauze artificiale si anume acest copacel a crescut pe o pasune, astfel crengile copacului fiind mancate de animale, fagul a dat nastere la alte ramuri. Fag asa de tanar si cu coroana asa de bogata este o raritate, am gasit doar 2 exemplare in toate drumetiile mele
Support for a candle.
Pictures with rustic holder candle. Rustic rustic decorationpicture or ornament. Rustic gifts. The first picture shows a rustic for a candle holder that made from a stone with a hardness pay a beech tree and 7 round white pebbles. Candle is placed in the circle made of stones. I varnished rocks with rock varnish and lacquer tree with cherry shade. Beech tree is of the essence that can be recognized by bark smooth,silvery-gray. It can reach heights up to 40 m. The crown is high arch, and highly branched.It is highly branched crownnaturally, only mature trees, but the tree that I found very branched crown in this stage of growth. This happened because of man, namely the tree grew on a pasture, so the tree branches being eaten by animals, beech tree gaverise to other branches. Beech crown so young and so rich is a rarity, I found only two copies in all my trips.
    
 Suport pentru 3 lumanari 
In poza urmatoare  este prezentat tot un suport rustic de lumanari care este prevazut pentru 3 lumanari, suportul pe care este montata lumanarea l-am confectionat din tabla subtire care asigura o mai buna protectie lemnului impotriva incalzirii lumanari. Lemnul este un copacel de fag care asa a crescut ,eu doar l-am curatat de scoarta. Suportul de lumanari este fixat intr-o iasca( nume dat mai multor ciuperci parazite în formă de copită de cal, uscate și tari, care cresc pe trunchiul arborilor și care, tratate special, erau folosite, în trecut, la aprins focul sau, în medicina populară, ca hemostatic). Si acest fag a crescut pe o pasune. La amandoua produsele de artizanat am folosit lac cu nuanta de cires.
Support for 3 candles
The next picture is presented also a rustic candle holder that is required for 3 candles, candle holder that is mounted the candle I made it of thin iron plate that provides better protection against heating timber candles. Beech wood is a tree that grew , I just got it cleaned the bark. Candleholder is fixed in a tinder (name given several fungushorse hoof-shaped, dry and strong, growing on tree trunkand, specially treated, were used in the past, fires, or folk medicine as a haemostatic). And it grew on a pasture land. At the both handicraft products I used  lake cherry hue.

Niciun comentariu: