Prima paginaPortofoliu Ce avem pe stoc!Produse obținute din sfoară împletită!Contactati-ne

28 aprilie 2013

Un alt tip de mese














 Masa blat cires si 3 radacini.



Masa este realizata din trei radacini de brad si este realizata in totalitate manual, astfel s-a pastrat aspectul natural al radacinilor.
Etapele de lucru :
1. Curatarea de pamant si bucati de piatra, unealta folosita: tarnacop .Aceasta unealta este formata dintr-o bara masiva de otel, ascutita la un capat si lata la celelalt, prinsa intr-o coada de lemn. Aceasta etapa a fost executata cu mare atenrie pentru a nu distruge radacinile sau  naturaletea lor.
2. Spalarea radacinilor  fara detergenti sau alte chimicale.
3. Curatarea scoartei: aceasta etapa se poate face doar manual si se poate face doar cu un cutit.
4. Slefuirea si finisarea: in prima faza slefuirea se face cu un flex, acolo unde locul permite. Finisarea se face doar manual cu smirghel cu granulatie fina.
5. Asamblarea radacinilor si a blatului. la toate imbinarile am folosit aracet si holtsuruburi
6. Tratarea produsului: a fost tratat cu doua straturi cu lac anticarii, care asigura protectie eficienta a lemnului impotriva cariilor, fungilor, mucegaiului, ciuperci; asigura o mai mare rezistenta in timp a lemnului; absorbtie usoara in lemn.
7. Lacuirea: am aplicat doua straturi de lac cu nuanta pinului.
Avantajele :
-aspect unic si natural. Cumparand acest produs veti avea certitudinea ca aveti o masa unica, alta identica nu se poate realiza.
-intretinere usoara: se poate spala cu apa, se poate scoate in curte si se spala cu apa, cu un furtun, asa cum fiecare isi uda gradina. Aracetul pe care l-am folosit este rezistent la apa si cele doua straturi de lac protejeaza lemnul si aracetul
- se poate folosi si pe o terasa, living, mansarda.






















Niciun comentariu: